dihav1359
وضعیت: آفلاين 28 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 8 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
جمعه، 28 فروردين ماه ، 1388 10:55:23 موضوع مطلب:
امپر متر dc
سلام به همه اساتید
من دنبال آمپر متری میگردم که بتوانم تا 60 آمپر DC را اندازه بگیرم جستجو کردم مثل اینکه فقط باید کلامپ بگیرم که آن هم گران است در برق صنعتی امپر مترهایی است که درجه ایی است ولی برای برق متناوب است مخواستم بدانم چیزی مشابه برای برق مستقیم است که قیمتش پایین باشد
ممنون
milad1987
وضعیت: آفلاين 1 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 13 امتياز: 73 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
جمعه، 28 فروردين ماه ، 1388 12:02:46 موضوع مطلب:
جواب
عزیزم این که کاری نداره.
یا باید بری تهران خیابان جمهوری بعد از پل حافظ به سمت میدان بهارستان.پاساژ امجد و سایر پاساژ ها.اونجا معدن این چیز هاست اگه بصورت آماده چیزی که می خوای رو پیدا نکردی باید خودت درست کنی.که می تونی از میکرو کنترولر ترجیحا pic چون صنعتی تره و جریانی که تو می خوای جریان کا ملا صنعتیه.نمیدونم این میکرو مبدل ADC داره یا نه چون AVR تو خودش داره.اگه نداشت باید مدارشو درست کنی.به زحمتش می ارزه.چون یه چیزی یاد می گیری.البته شاید را های دیگه هم باشه.ولی من خودم میکرو رو انتخاب می کنموولی بازم تحقیق کن و او جاهایی که گفتم رو خوب بگرد.
dihav1359
وضعیت: آفلاين 28 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 8 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
جمعه، 28 فروردين ماه ، 1388 16:45:58 موضوع مطلب:
دوست عزیز باسلام
در واقع من شیراز هستم در مورد میکرو یک کمی با پیک کارم کردم ولی خب زیاد بلد نیستم اگر کد آن و نقشه مدار این مبدل را چه با پیک یا avr داشته باشی ممنون میشوم برایم آپ کنی چون از الکترونیک فقط سر هم کردن قطعات را بلدم یا حداقل دقیق به من بگید
دنبال چه چیزی باید بگردم
ممنون
milad1987
وضعیت: آفلاين 1 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 13 امتياز: 73 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
جمعه، 28 فروردين ماه ، 1388 18:11:20 موضوع مطلب:
جواب
من تا حالا به همچین چیزی احتیاج پیدا نکردم.چون 60 آمپر جریان خیلی زیادیه و نمی دونم تو برا چی می خوای.اول بگو دقیق برا چی یه همچین جریانی می خوای یا از کجا میاد که تو می خوای اندازه بگیری تا من برات آمارشو در بیارم.
در مورد پیک هم گفتم ببین ADC داره یا نه.اگه داشته باشه هم باید یه مدار بسازی که جریان را به اندازه ماکزیمم جریان قابل تحمل میکرو تبدیل کنه.
dihav1359
ارسال شده در:
جمعه، 28 فروردين ماه ، 1388 20:01:58 موضوع مطلب:
راستش روی برق خودرو کار میکنم دینام ماشین هنگامی تمام وسایل برقی آن روشن باشد تقریبا بالای 40 آمپر از آن کشیده میشود که یکی از راههای تست سالم بودن دینام استفاده از آمپر متر است و خوب میدانی که برق خودرو مستقسم است در مورد پیک 40 پایه ها مبدل adc دارند دستورش را هم خواندم ولی چیزی نفهمیدم در مورد avr چون آمپر متر را دور از ماشین میگیرم فکر نکنم نویز روش اثر بگذارد به طور کلی در مورد میکرو بوق بوق هستم هر گلی زدی به سر خودت زدی
milad1987
ارسال شده در:
شنبه، 29 فروردين ماه ، 1388 07:55:38 موضوع مطلب:
جواب
من برات آمارشو گرفتم.این جریان تو مخابرات بکار می ره.و آمپر متر 60 آمپر هم داریم.این معمولی ها 20 تا 30 آمپر رو ساپورت می کنن.و 100% آمپر متر با جریانی که تو خواستی هست.و نیاز به ساخت مدار نداری.حالا باید یه جوری تهیه کنی دیگه.یا یکی که تهرانه باید بگی برات بخره یا تو سایت ها از مدیرانش بخوای برات تهیه کنن و بفرستن.شاید تو همون شیراز هم جایی باشه که سفارش بگیره.ولی مطمئن باش هست.