خوش آمديد!
06:07 پنج شنبه 8 مرداد ماه ، 1389
سایت برق الکترونیک ایرانیان Ω الكترونيكا: تالار گفتمان

Electronica.ir :: نمايش موضوعات - درخواست کمک

سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمانسوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجوجستجو   ليست كاربرانليست كاربران   گروههاي كاربريگروههاي كاربري   مشخصاتمشخصات   

ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصيورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي  
ورود به سيستمورود به سيستم  
درخواست کمک

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر  Electronica.ir صفحه اول انجمن -> سوالات و درخواست
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

abolfazl1126

وضعیت: آفلاين
15 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
امتياز: 78
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 15 فروردين ماه ، 1388 23:26:27    موضوع مطلب: درخواست کمک پاسخ همراه با اعلان

با عرض سلام خدمت دوستان جدید
میخواستم مرا در یادگیری الکترونیک کمک کنید . من فردی مبتدی هستم و از الکترونیک اطلاعات مختصری دارم .ولی علاقه زیادی برای یادگیری این رشته دارم
و از دوستان عزیز خواهش میکنم که کتابهایی که برای مطالعه بنده مناسب هست معرفی کنند . در ضمن رشته تحصیلی من مکانیک خودروست . خیلی ممنون میشوم مرا یاری کنید
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
abolfazl1126(يكشنبه، 16 فروردين ماه ، 1388 17:18:18),  
محل سكونت: کرج

shamimi
مدیر سایت
مدیر سایت

24 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 717
امتياز: 9305
تشکر کرده: 1
تشکر شده 27 بار در 23 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 15 فروردين ماه ، 1388 23:38:15    موضوع مطلب: Re: help پاسخ همراه با اعلان

abolfazl1126 مي نويسد:
با عرض سلام خدمت دوستان جدید
میخواستم مرا در یادگیری الکترونیک کمک کنید . من فردی مبتدی هستم و از الکترونیک اطلاعات مختصری دارم .ولی علاقه زیادی برای یادگیری این رشته دارم
و از دوستان عزیز خواهش میکنم که کتابهایی که برای مطالعه بنده مناسب هست معرفی کنند . در ضمن رشته تحصیلی من مکانیک خودروست . خیلی ممنون میشوم مرا یاری کنید

دوست عزیز برای یادگیری الکترونیک به صورت عالی و جذاب می توانید از کتاب تحلیل مهندسی مدار استفاده کنید و نویسندگان آن جک کمرلی، ویلیام هارت هیت، استیون دوربن، محمود دیانی (مترجم) و انتشارات نص می باشد و دارای cd نیز می باشد حتما موثر خواهد بود موفق باشید. Smile
عکس کتاب :

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

abolfazl1126

15 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
امتياز: 78
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 16 تير ماه ، 1388 12:17:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم یک سلونوئید بسازم که به عنوان تولید کننده قدرت یک پمپ است که حرکت رفت وبرگشتی دارد .
از دوستان خواهش دارم که مرا در ساخت و محاسبات مربوطه کمک کنند و اگر کتابی برای طراحی سلونوئید dc هست معرفی کنند یا اکر فرمولی یا راهکار مناسبی برای طراحی (قطرهسته , نیروی تولیدی , تعداد دور سیم پیچ , طول جابجایی)دارند مرا کمک کنند.
ممنون میشم جواب بدید
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

shamimi
مدیر سایت
مدیر سایت

24 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 717
امتياز: 9305
تشکر کرده: 1
تشکر شده 27 بار در 23 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 17 تير ماه ، 1388 07:06:41    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت کاربر عزیز شما برای ماشین های DC می توانید از سایت های زیر استفاده کنید امیدوارم که موثر واقع گردد.
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

Electronica.ir صفحه اول انجمن -> سوالات و درخواست

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت