abolfazl1126
وضعیت: آفلاين 15 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 78 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
شنبه، 15 فروردين ماه ، 1388 23:26:27 موضوع مطلب:
درخواست کمک
با عرض سلام خدمت دوستان جدید
میخواستم مرا در یادگیری الکترونیک کمک کنید . من فردی مبتدی هستم و از الکترونیک اطلاعات مختصری دارم .ولی علاقه زیادی برای یادگیری این رشته دارم
و از دوستان عزیز خواهش میکنم که کتابهایی که برای مطالعه بنده مناسب هست معرفی کنند . در ضمن رشته تحصیلی من مکانیک خودروست . خیلی ممنون میشوم مرا یاری کنید
abolfazl1126(يكشنبه، 16 فروردين ماه ، 1388 17:18:18),
محل سكونت: کرج shamimi مدیر سایت
وضعیت: آفلاين 24 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 717 امتياز: 9305 تشکر کرده: 1 تشکر شده 27 بار در 23 پست
محل سكونت: کرج
ارسال شده در:
شنبه، 15 فروردين ماه ، 1388 23:38:15 موضوع مطلب:
Re: help
abolfazl1126 مي نويسد:
با عرض سلام خدمت دوستان جدید
میخواستم مرا در یادگیری الکترونیک کمک کنید . من فردی مبتدی هستم و از الکترونیک اطلاعات مختصری دارم .ولی علاقه زیادی برای یادگیری این رشته دارم
و از دوستان عزیز خواهش میکنم که کتابهایی که برای مطالعه بنده مناسب هست معرفی کنند . در ضمن رشته تحصیلی من مکانیک خودروست . خیلی ممنون میشوم مرا یاری کنید
دوست عزیز برای یادگیری الکترونیک به صورت عالی و جذاب می توانید از کتاب تحلیل مهندسی مدار استفاده کنید و نویسندگان آن جک کمرلی، ویلیام هارت هیت، استیون دوربن، محمود دیانی (مترجم) و انتشارات نص می باشد و دارای cd نیز می باشد حتما موثر خواهد بود موفق باشید.
عکس کتاب :
_________________ به سایت الکترونیک ایرانیان خوش آمدید.
در صورتي كه به موضوع خاصي احتياج داشتيد در تالار مطرح نماييد.
abolfazl1126
وضعیت: آفلاين 15 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 78 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 16 تير ماه ، 1388 12:17:46 موضوع مطلب:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم یک سلونوئید بسازم که به عنوان تولید کننده قدرت یک پمپ است که حرکت رفت وبرگشتی دارد .
از دوستان خواهش دارم که مرا در ساخت و محاسبات مربوطه کمک کنند و اگر کتابی برای طراحی سلونوئید dc هست معرفی کنند یا اکر فرمولی یا راهکار مناسبی برای طراحی (قطرهسته , نیروی تولیدی , تعداد دور سیم پیچ , طول جابجایی)دارند مرا کمک کنند.
ممنون میشم جواب بدید